Over YOKO village Zutphen

1

Informatie aanvragen

Vraag direct per e-mail de digitale brochure en het informatie Memorandum over het project YOKO Village Zutphen aan.

2

Contact opnemen

YOKO Village neemt naar aanleiding van uw informatie aanvraag telefonisch contact met u op om de ontvangen informatie verder door te spreken en een vervolgafspraak met u in te plannen.

3

Profiteer van uw rendement

Na de afspraak krijgt u de gelegenheid om te investeren en te profiteren van 13,5% rendement per jaar op uw inleg, dit is 40,5% rendement in 3 jaar tijd!

Yoko Village Nederland

YokoVillage in Nederland is het tweede dorp in een wereldwijde keten
image

YOKO village in Nederland

‘YOKO village draait om het welzijn van de bewoners en het samen bouwen aan een creatieve en productieve co-working community. We weten waar remote werkenden behoefte aan hebben en bieden een perfecte balans tussen werk en ontspanning.’image

Waarom Zutphen?

Zutphen is een historische stad in de Nederlandse provincie Gelderland. De stad staat bekend om de goed bewaard gebleven middeleeuwse architectuur en bezienswaardigheden.
image

Zekerheden en garanties

De risico’s van investeren in de Vennootschap door de Certificaathouders zijn beperkt door het inbouwen van een aantal zekerheden. Voor de uitbetalingen op de Certificaten, is het resultaat dat gerealiseerd wordt door de Vennootschap van groot belang. Dit geldt zowel voor het betalen van dividend als voor de inkoop van de Certificaten na afloop van het derde jaar.

Veelgestelde vragen

YOKO Village is een uniek wereldwijd concept waarbij een nieuwe manier van wonen en werken wordt geïntroduceerd door een milieuvriendelijke community van professionals te bouwen. Duurzaamheid, samenwerking en innovatie staan hierbij voorop. De wereld werkt sinds COVID steeds meer vanuit thuis en men wordt steeds minder locatie afhankelijk, zowel bedrijven als medewerkers ervaren dit als zeer prettig.

Het doel is om een hoge maatstaaf aan wonen en werken te realiseren zodat expats, digitale-nomaden, ondernemers en medewerkers met gezinnen die veel waarde hechten aan een samenleving met een groen karakter een plek krijgen. Men kan voortaan de keuze maken of zij wel of niet thuis gaan werken of op het park aansluiten bij een van de co-werk plekken waarbij men samen kan optrekken. Daarnaast is er door de aanwezigheid van talloze gemeenschappelijke faciliteiten altijd een escape om even de rust en ruimte van de natuur op te zoeken.

YOKO Village zal in Zutphen de tweede locatie gaan ontwikkelen. Een bestaand vakantiepark zal getransformeerd worden naar YOKO Village maatstaven. Het perceel wordt verdeeld in twee delen van beide 65 kavels. Het linkse deel zal ingezet worden voor verhuur, denk aan glamping & luxe vakantiewoningen van YOKO Village zelf, het rechtse deel wordt verdeeld in 65 kavels die verkocht worden en waar mag worden gebouwd.

Voor meer informatie kijk op onze website.

Vanuit deze informatieve site kunt u als consument meer informatie over het project YOKO Village Zutphen aanvragen, u ontvangt vervolgens per e-mail de digitale brochure en het informatie memorandum.

Wij zullen u naar aanleiding van deze informatie telefonisch contacten om eventuele vragen te kunnen beantwoorden en een vervolgafspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak krijgt u vervolgens de mogelijkheid om te investeren in YOKO Village Zutphen en daarbij 13,5% rendement per jaar te behalen. Na 3 jaar ontvangt u 40,5% rendement.

Door middel van een bridgefund van 1.800.000 is het eerste deel van de financiering al rond. Voor de verdere aankoop en ontwikkeling van het bestaande park geeft YOKO village Zutphen certificaten van aandelen uit.

Per jaar ontvangt u 13,5% rendement, na jaar ontvangt u dan 40,5% rendement over uw investering. In totaal worden er 280 certificaten met een waarden van € 10.000 uitgegeven om totaal € 2.800.000 aan investering op te halen.

Voor meer informatie zie ook onze website.
Na het invullen van uw contactgegevens ontvangt u vervolgens een e-mail met uitgebreide informatie over YOKO Village Zutphen. Wij zullen u vervolgens bellen om een vervolgafspraak in te plannen.
De informatie over YOKO Village Zutphen wordt naar het door u opgegeven e-mailadres gestuurd. Mocht u niets ontvangen hebben raden wij aan om te kijken of de e-mail wellicht bij de ongewenste e-mail berichten is gekomen.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op onze website.
afm7_tvc_vrijstelling_vergunning